Skutsje-wedstrijd - vanaf € 61,50 p/p

Steek je collega's de loef af in een skutsje-wedstrijd!

 

Ervaar de sensatie van het wedstrijdzeilen op deze prachtige authentieke schepen. Getuigd met veel zeil vragen deze schepen om enorm veel inspanning van het team.

Dus het team is aan zet! Een betere vorm van teambuilding bestaat bijna niet.

 

Alle functies aan boord worden door jullie uitgevoerd. Van het bedienen van de schoot, de zwaarden, de fokkeschoot, het peilen etc.

 

skutsje wedstrijd

 

In meerdere manches, voorafgegaan door instructie en oefenzeilen, gaan we op een zandloper of driehoeksbaan met elkaar de strijd aan. De handschoenen en waterflessen liggen klaar. De spanning voor de start is te snijden en als het startschot klinkt is het alle hens aan dek!

 

Wie het eerst bij de ton komt ligt voor, maar ga je over bakboord of juist over stuurboord, en waar draait de wind. Wedstrijdzeilen is naast de fysieke inspanning ook superspannend door het tactische spel. Waarbij het team dus ook de bewegingen van de andere schepen nauwgezet in de gaten moet houden.

 

skutsje finish

 

Tussen de manches door maken we geregeld een stop bij een eiland voor een borrel. Dit geldt ook voor de lunch. Het is ook mogelijk om te lunchen bij een restaurant. 

 

Het skutsje-silen wedstrijd programma begint vanaf € 61,50 p/p bij minimaal 24 deelnemers (2 skutsjes) 

 

Spreekt bovenstaand programma u aan en wilt u meer informatie of boeken? Neem dan contact met ons op via info@dagtochtzeilen.nl of telefonisch (of Whatsapp) op 06-51001191.