Dagtocht Zeilen - vanaf €54,= p/p

 

Een complete dag skutsje zeilen. Hoe ziet dat eruit? Afhankelijk van de groepsgrootte komen we met meerdere skutsjes. De indeling is circa 12 gasten per skutsje. We kunnen tot ongeveer 500 personen indelen. In dat geval maken we naast onze 4 skutsjes gebruik van collega's en wedstrijdteams.

 

skutsjezeilen vanuit heeg

 

 

Onze ligplaats is bij Stayokay in Heeg. Dit is onze basis maar we varen ook vanaf HCR De Watersport Heeg en restaurant Ald Wal in Heeg. 

 

We ontvangen u vanaf half 10 op de locatie en de schipper haalt u hier op. In het restaurant of aan boord zal de schipper het e.e.a. vertellen en uitleggen over het zeilen. Er zijn zwemvesten aan boord en in het schip kunt u uw spullen opbergen. 

 

We vertrekken en gaan lekker zeilen. Op het meer worden de taken verdeeld en de zeilen gehezen. Er zijn verschillende taken aan boord. Het is niet zo dat iedereen de hele tijd wat moet doen maar afhankelijk van windrichting en de manouvres moeten de mooie gesprekken af en toe onderbroken worden om de zwaarden te laten vallen of de zeilen aan te trekken. Maar wij zorgen altijd voor een mooie balans tussen actie en gezelligheid!

 

 

Rond het middaguur gaan we genieten van een koffietafel buffet bij een mooi restaurant aan het water, bijvoorbeeld bij De Kuilart in Koudum. Badmeester Keimpe te Balk, Restaurant d' Ald Herberch te Gaastmeer of bij restaurant De Nieuwe Melkfabriek te Elahuizen

 

Na de lunch vervolgen we de zeiltocht. Aan boord is eventueel een uitgebreid hapjes en- of dankenpakket aanwezig. Tussendoor maken we in de luwte van een eiland nog een stop. Zijn we met meerdere skutsjes dan komen we mooi naast elkaar liggen. We proosten op een mooie dag!

 

Rond vijf uur komen we weer aan in Heeg. Afhankelijk van uw wensen kunnen we en programma maken met een afsluitend diner, een barbecue-buffet, een Foodtruck parade, walking diner of meer gangen menu.

 

Het skutsje-silen dagprogramma begint vanaf € 54,= p/p bij 12 deelnemers (incl. BTW)

 

Spreekt bovenstaand programma u aan en wilt u meer informatie of boeken? Neem dan contact met ons op via info@dagtochtzeilen.nl of telefonisch (of Whatsapp) op 06-51001191.