Dagdeel Zeilen - vanaf € 46,= p/p

 

Een middag of avond skutsje zeilen kunnen wij u aanbieden vanuit Heeg. 

skutsjezeilen vanuit heeg

 

Wij bieden een middag of avond zeilprogramma aan van circa 3 uur. Afhankelijk van uw wensen en de activiteiten voor of na het zeilen stemmen we de tijden af.

Onze ligplaats is bij Stayokay in Heeg. Dit is onze basis maar we varen ook vanaf HCR De Watersport Heeg en restaurant Ald Wal in Heeg. 

 

We vertrekken en gaan lekker zeilen. Op het meer worden de taken verdeeld de zeilen gehezen en gaan we lekker zeilen! Er zijn verschillende taken aan boord. Het is niet zo dat iedereen de hele tijd wat moet doen maar afhankelijk van windrichting en de manouvres moeten de mooie gesprekken af en toe onderbroken worden om de zwaarden te laten vallen of de zeilen aan te trekken. Maar wij zorgen altijd voor een mooie balans tussen actie en gezelligheid!

 

 

Afhankelijk van uw wensen kunnen we en programma maken met een afsluitend diner, een barbecue-buffet, een Foodtruck parade, walking diner of meer gangen menu.

 

Het skutsje-silen dagdeel programma begint vanaf € 46,= p/p bij 12 deelnemers. Incl. BTW.

 

Spreekt bovenstaand programma u aan en wilt u meer informatie of boeken? Neem dan contact met ons op via info@dagtochtzeilen.nl of telefonisch (of Whatsapp) op 06-51001191.